Naši Prijatelji,

Sa potpunom posvećenošću, počev od 2011. godine, Mi u našoj zemlji nosimo zastavu Nebeskih Poziva na Ujedinjavanje Čovečanstva.

Mi smo rekli "da" Pozivima, iz Univerzumskog Bratstva na Mir na Svetu putem Knjige Znanja, Ljudima da prihvate i zagrle jedni druge i ujedine se bez ikakve diskriminacije.

Putem naših studija u Programu Služenja Ljudskom Biću, mi dodajemo našu snagu na mrežu Energije koja će formirati osnove Zlatnog Doba.

Svi programi studiranja pod krovom Knjige Znanja su investicija u sutrašnjice pravednog, srećnog i mirnog sveta braće i sestara.

Putem pozitivnih i svesnih refleksija od strane svih naših Univerzumskih Braće i Sestara koji preuzimaju svoj deo odgovornosti, mi postavljamo inicijalnu Okosnicu ove predivne formacije u ime Mira i Čovečanstva.

Knjiga Znanja, 1996 prevedena i objavljena na Engleski, trenutno je prevedena na 28 jezik širom sveta.

Od tada, naše studije teku punom brzinom u okviru obučavanja i programa seminara Knjige Znanja.

Kako nam se novi prijatelji pridručuju, mi svakim danom rastemo.

Biće to naša najveća radost, da jednog dana vidimo sve naše prijatelje zajedno pod krovom Knjige Znanja.


  • SVA uvodna predavanja o Knjizi Znanja su besplatna i otvorena za javnost. Na njima ćete čuti najosnovnije informacije o Knjizi i njenom planetarnom programu ujedinjavanja. Takođe, oni koji žele će dobiti na poklon Uvodni Set od 3 poglavlja iz Knjige Znanja, kako bi imali priliku da dožive njenu energiju i informacije.