Pravila i Uslovi u skladu sa članovima relevantnih Zakona o Zaštiti Privatnih Podataka

World Brotherhood Union

Mevlana Supreme Foundation

Küçükçamlıca Mh. Emel Sk. No 17

Üsküdar 34696 / Istanbul /Turkey

+90 216 373 1445

network@dkb-mevlana.org.tr

Vebdizajn www.dkb-mevlana.org.tr

Odricanje Odgovornosti:

Odgovornost po pitanju sadržaja

Sve informacije koje se nalaze na našem vebsajtu su prikupljenje sa velikom pažnjom. Međutim, mi ne možemo da preuzmemo odgovornost u smislu da je sadržaj precizan, sveobuhvatan i ažuriran.

U skladu sa relevantnim paragrafima i članovima zakona o Privatnosti Podataka, mi kao obezbeđivači servisa, podrazumevamo odgovornost za naš sadržaj unutar generalnih pravila i uslova Zakona. Međutim, ponovo, u skladu sa relevatnim paragrafima i članovima zakona o Privatnosti Podataka, mi obezbeđivači servisa nismo legalno odgovorni da nadgledamo prenešene ili sačuvane informacije trećeg lica niti da istražujemo po pitanju bilo kakvih indikacija o nelegalnim aktivnostima.

Obaveze da se ukloni i blokira upotreba informacija u skladu sa generalnim zakonom ostaju nepromenjene. Međutim, odgovornost u tom smislu je jedino moguća od momenta saznanja o specificnom prekršaju. Nakon što je ukazano na istinsko kršenje, mi ćemo momentalno ukloniti taj sadržaj.

Odgovornost za Linkove

Naša ponuda sadrži linkove na eksterne vebsajtove trećeg lica, na čiji sadržaj mi nemamo uticaj. Stoga ne možemo da preuzmemo odgovornost za te eksterne sadržaje. Sadržaj linkovanih stranica je uvek odgovornost provajedra ili operatora tih stranica. U vreme postavljanja linkova, linkovane stranice su proverene u smislu mogućeg kršenja zakona. Ilegalni sadržaj nije bilo moguće otkriti u vreme stvaranja linkova.

Međutim, trajno praćenje linkovanih stranica nije prihvatljivo bez konkretnog evidentnog kršenja zakona. Linkovi gde je primećen prekršaj će biti momentalno uklonjeni.

Copyright

Sadržaj i rad na ovim stranicama dizajniranim od strane operatora sajta su predmet copyright zakona. Reprodukovanje, editovanje, distribucija i bilo kakva vrsta upotrebe van okvira copyright zakona, zahteva pisani pristanak datog autora ili dizajnera.

Učitavanje i kopiranje ovog sajta je samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu. Pošto sadržaj ovog vebsajta ne potiče od operatora, copyright trećeg lica se razmatra. Posebno se kao takav identifikuje sadržaj trećeg lica. Međutim, ako biste postali svesni prekršaja copyrighta, mi zahtevamo odgovarajuću napomenu o istom. Po prijemu napomene o kršenju, mi ćemo takav sadržaj momentalno ukloniti.